SIGN PRINT & PACK DENMARK 2024

Alt i én messehal – Du mødes alle de førende leverandører

Odense Congress Center bliver i dagene 18. – 19. september 2024 stedet for alle, der arbejder med kommunikation og synliggørelse. Om det er i store eller små formater, på papir, emballage, folier, tekstiler eller gadgets er underordnet. Du vil se løsninger til det hele, og vi glemmer naturligvis ikke det digitale.

Besøg uforpligtende de forskellige stande, se dine muligheder, sammenlign, og tag indtrykkene med hjem til overvejelse og eventuelle beslutninger.

Branchens største messe og mødested.

Der bliver meget at se på. Sign Print & Pack er rammen for det mødested, hvor branchens involverede parter kan se og høre nyheder. Både de mere tekniske og de mere kreative samt ikke mindst forretningsmuligheder. Og det er stedet, hvor der kan netværkes. Med kolleger, med konkurrenter, med fagfolk, med leverandører og med kunder.

Kom og se. Kom og hør. Kom og bliv set. Kom og bliv hørt.

Wrapping-konkurrencer, DM for skilteteknikerelever, Tryksagsudstilling, robotter og 3D-print

Der er så meget spændende at opleve på messen i Odense. Her er blot et par eksempler:
Mange steder i hallen vil der blive wrappet. Og der afvikles DM i wrapping, og der kan “battles” i samme disciplin på Hexis the Battle podiet. Bagerst i messehallen dyster de dygtige skillteteknikerelever om at kunne kalde sig Danmarks bedste. Besøg dem gerne.

At robotterne er kommet for at blive, er ingen i tvivl om. På messen har vi sørget for, at du kan opleve et par robotter og tale med nogle, der er eksperter på, hvor det giver mening at investere i robotter.

Du kan også opleve hvad 3D-print kan bruges til. Det er langt mere end små Eiffeltårne.

Ny teknologi. Ny viden. Nye idéer. Nye muligheder.

I en travl hverdag kan det være svært at rejse verden rundt for at besøge internationale messer. Nu kan du bare tage turen til Odense. Her vil du opleve det hele samlet til dig på ét sted. Lettere bliver det ikke at være up-to-date på dine muligheder til at udvikle din virksomhed. Besøg messen med et åbent sind og gå hjem med viden, der kan betyde den afgørende forskel for dig og din forretning.